“Скомраси апсурдистански“, музика од филмот “Ругање со Христос“, февруари 2019

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>