Тешкиот

1 – Како смртта умира, 2 – Глас од татковината, 3 – Кога робовите проповедаат слобода, 4 – Тапија на немоќта, 5 – Очи црни ископајте, 6 – Бессмислата на историјата, 7 – Слободен и мој (киднапирана револуција), 8 – На светов убавина, 9 – О гордост, 10 – Време – невреме


Сеад Хаџиќ – Сецко, гитара Благоја Неделковски, гитара, Игор Василев – Новоградска, бас, Петар Христов, саксафон, Димитар Димовски, тапани
Горан Трајкоски, вокал, гитара, програмирање
Снимено миксувано и продуцирано во “Тра-ла-ла” студио од Димитар Димовски и Горан Трајкоски
Дизајн – Ѓорески, Благодарност до Климе Ковачески, Јован Наумоски, Љупчо Стевановски.
Издавач М.К.Ц
ЈУ МЛАДИНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР кеј Димитар Влахов бр. 15-МК – 1000 Скопје
тел. + 389 2 3115225 факс0+389 2 3115508, www.mkc.mk, info@mkc.mk